Gebruiksinformatie

Hijsbanden en Rondstroppen

 

Hijsbanden of rondstroppen zijn hét praktische hulpmiddel bij het hijsen van materialen die met kettingen of staalkabels gehesen worden. Technische HijsunieB.V. levert diverse polyester hijsbanden. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.   

Technsiche Hijunie B.V. levert uitsluitend Nederlandse kwaliteit hijsbanden en rondstroppen!

Informatie over gebruik:Belangrijk om te weten is dat een hijsband niet buiten de temperatuur van -40°C en +100°C  mag worden gebruikt. Dit geldt ook voor natte hijsbanden die bevroren zijn. Verder is het belangrijk te letten op de vervuiling van de hijsbanden. Wanneer deze door gebruik sterk vervuild zijn, met stoffen die schade kunnen veroorzaken aan het gereedschap, moeten deze voor hergebruik gereinigd worden. Vooral zand en cement zijn stoffen die de slijtage versterken, maar die ook moeilijk te reinigen zijn. Let hierop en laat deze banden regelmatig keuren. Alle hijsgereedschappen dienen minimaal 1 maal per jaar deskundig gekeurd te worden. Het hangt natuurlijk van de frequentie van gebruik en de aard van gebruik af, in hoeverre deze periode verkort moet worden. 

Technsiche Hijnunie B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het testen en certificeren van producten. Zij werkt dan ook met een TNO gecertificeerde trekbank. U kunt bij ons alle hijs en hefwerktuigen laten testen. Desgewenst kunt u bij elk product een officieel afleidtest certificaat ontvangen.  Alle producten en diensten die Interkabel levert zijn volgens de CE norm tot stand gekomen. Ook zijn de medewerkers van Technische Hijsunie VCA gecertificeerd.  

Bestellen bij Technische Hijsunie B.V. : Wij leveren diverse polyester hijsbanden en rondstroppen.
U bepaalt welke lengte en breedte u wilt en wij zorgen ervoor dat dit snel geleverd wordt voor een mooie prijs!

Bij grotere bestellingen kunnen wij voor u ook grotere marges ( kortingen) geven.Voor een bestelling kunt u zowel telefonisch, via  e-mail als via de website bij ons terecht. Hiervoor kunt u kijken onder het kopje contact.  

 

© 2007 - 2021 hijsenhefwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel